• paraglider u zraku

Aktivnosti

Za sve ljubitelje aktivnog odmora u prirodi, vožnja bicikla vareškom transverzalom „Zvjezdane staze“, je idealan izbor. Posjetite planinu Perun, obiđite njene vrhove, prelijepe proplanke i šumske staze. Poletite sa Peruna uz iskusnog paraglajding letača i uvjerite se u ljepote vareškog kraja iz ptičje perspektive.

brdski biciklizam

Biciklizam

Za sve ljubitelje aktivnog odmora u prirodi, vožnja bicikla vareškom transverzalom „Zvjezdane staze“, je idealan izbor. Uživajte u netaknutoj prirodi kojom vas transverzala vodi. Pogledajte, osluhnite, pomirišite, punim plućima udahnite i doživite sve ljepote netaknute prirode.

Planinarenje

Više volite planinarenje i pješačenje? Vareš i vama ima puno toga za ponuditi. Posjetite planine Perun i Zvijezdu, obiđite njihove vrhove, prelijepe proplanke i šumske staze. Popnite se na najveće vrhove ovih planina, a pogled koji se sa njihovih vrhova pruža na okolinu će Vam sigurno dati dovoljno razloga da im se ponovo vratite.

pogled sa zvijezde
paraglider u zraku

Team Paragliding

Brdski biciklizam ili planinarenje vrhovima Peruna nisu dovoljno izazovni ? Onda je pravi izbor za vas paraglajding tandem let. Poletite sa Peruna uz iskusnog paraglajding letača i uvjerite se u ljepote vareškog kraja iz ptičje perspektive. Priuštite sebi nezaboravnu avanturu!